Nedfan biedt u kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten tegen een scherpe prijs, waardoor u gegarandeerd profiteert van een zeer gunstige prijs- kwaliteitsverhouding.

Horeca afzuigkap kopen voor in de keuken
Goede ventilatie is belangrijk in elke ruimte van een huis of gebouw. De afvoer van lucht is al helemaal belangrijk in ruimtes waarin zich veel verontreinigde lucht bevindt, die warm worden of waar bijvoorbeeld rookvorming ontstaat. Een ruimte die aan al deze eisen voldoet, is de keuken. Geen enkele keuken is compleet zonder een goede horeca afzuigkap. Een horeca afzuigkap kopen doe je echter niet zomaar. Er zijn redelijk wat zaken waar je op moet letten bij de aanschaf van een horeca wandafzuigkap. Denk hierbij aan het type keuken en de hoeveelheid ruimte die je hebt voor het installeren.

Een horeca wandafzuigkap aanschaffen
Bij het aanschaffen van een horeca afzuigkap komen een aantal zaken kijken. Is er bijvoorbeeld al nagedacht over een motorloze wandafzuigkap of een met motor? Is er rekening gehouden met de aanwezigheid van een centraal afzuigsysteem? Ook moet er gekeken worden naar hoe de lucht wordt afgevoerd. Hoe korter het systeem kan zijn en hoe minder bochten het bevat, des te beter de kap zal werken. Immers kan de lucht dan zo snel en gemakkelijk mogelijk worden afgevoerd.

Daarnaast moet de kap natuurlijk ook passen bij jouw kookplaat. Hij moet in ieder geval even breed zijn als je kookplaat. De kap werkt niet vanzelf en heeft ook stroom nodig, is er al nagedacht over de stroomtoevoer?

Als laatste zijn er een horeca wandafzuigkappen die je zelf kunt installeren. Maar als je twijfelt over het installeren of niet zeker weet hoe het werkt, dan is het altijd verstandig om een professional in te schakelen. Goede luchtafvoer is immers heel belangrijk om de keuken gezond en fris te houden. Zonder horeca afzuigkap verandert het al snel in een muf en met rook gevuld hok.

Soorten horeca wandafzuigkappen
Er zijn veel soorten horeca afzuigkappen. De meest bekende is de dampkap, deze kennen we in 6 uitvoeringen: eilandkap, doosmodel, schuinmodel, inductiemodel, plug and play afzuigkap en vlakscherm. Afhankelijk van wat je mooi vindt en wat het beste past bij jouw type keuken, kan je een horeca afzuigkap kiezen die bij je past.

Alle producten van Nedfan voldoen aan de wettelijk gestelde normen en bepalingen binnen de horecabranche en zijn van Europese komaf.

Condens afzuigkappen
De kwaliteit van eten mag dan afhankelijk zijn van de kok, zonder de juiste apparatuur kan geen enkele kok fijn werken in een keuken. Behalve goedwerkende kookapparatuur, zijn ook andere accessoires in de keuken van groot belang. Zo moet je bijvoorbeeld absoluut geen geld besparen op de afzuiging, zoals condens afzuigkappen. Afzuiging is cruciaal om je keuken schoon en fris te houden zodat je fijne werkomstandigheden hebt voor iedereen die in de keuken staat.

Condens afzuigkappen kopen is belangrijk voor elke keuken
Tijdens het koken in een (drukke) keuken kan er condens ontstaan. Scheikundig gezien is condensatie de faseovergang van een gas- of dampvorm naar een vloeistof. Condenseren is dan ook het tegenovergestelde van verdampen. Hoeveel water er wordt gecondenseerd, is afhankelijk van de temperatuur en het type lucht. Zo bevat stoom bijna 100% waterdamp. Als deze waterdamp niet wordt afgevoerd, zal het vocht neerslaan op voorwerpen die in buurt staan, zoals kastjes, muren, ramen of het plafond.

In een slecht geventileerde ruimte kan als gevolg schimmel ontstaan, doordat de waterdamp nergens heen kan. In horecakeukens wordt er uren achter elkaar gekookt, dan is het belangrijk dat de waterdampen zo snel en efficiënt mogelijk worden afgevoerd om te voorkomen dat de dampen neerslaan, dit houdt de keuken schoon en fris.

Verschillende condens afzuigkappen bestellen
Bij Nedfan.nl kan je terecht voor allerlei soorten condens afzuigkappen, gemaakt van RVS. We vinden het belangrijk om producten aan te bieden die kwalitatief hoogwaardig en duurzaam zijn. Ook bieden we onze producten altijd in veel verschillende maten aan, zodat we voor elke keuken een bijpassende condens afzuigkap op voorraad hebben.

Zo hebben we bij Nedfan.nl een condens afzuigkap zo klein als 1000 x 1100 x 500 mm tot zo groot als 4000 x 1100 x 500 mm. Afhankelijk van het formaat van je keuken, kan je bij ons een passende condens afzuigkap aanschaffen.

Voordelen condens afzuigkappen
Al onze condens afzuigkappen zijn gemaakt van roestvast staal, ook wel bekend als RVS. RVS is een materiaal dat erg stevig is en eigenlijk door elke horecakeuken wordt gebruikt. Dit materiaal is namelijk stevig en erg hygiënisch. Het doet wat het moet doen zonder allerlei onnodige poespas.
 
 
Doos model afzuigkappen
Er zijn voor de horeca gelegenheden in ons land ontzettend veel regeltjes te vinden die te maken hebben met de afzuiging in het pand. Deze regels zijn er voornamelijk om de veiligheid van de gasten te waarborgen, je wilt natuurlijk niet hebben dat deze last krijgen van hun luchtwegen. Daarnaast is het ook nog eens zo dat een goede afzuiging op de werkvloer ervoor zorgt dat al jouw werknemers op een veilige manier kunnen werken. Bij Nedfan.nl zit je goed als het aankomt op de apparaten en toevoegingen voor in de horeca. Bij ons kan je dan ook de doosmodel afzuigkappen kopen!

Doos model afzuigkappen voor een lage prijs
Het voordeel van deze site is dat je een aanzienlijk hoge kwaliteit zult ontvangen voor een lage prijs. Dit maakt het dan ook mogelijk om gelijk heel het pand te voorzien van nieuwe afzuigkappen. Als je het dan toch doet moet je het gelijk goed doen! Onze doos model afzuigkappen zijn altijd weer voorzien van de benodigde eisen en keurmerken, hiermee weet je dus zeker dat je een goed product in handen hebt voor bij jou in de horeca.

RVS doos model afzuigkappen zijn bij ons voor een lage prijs te verkrijgen, op dit moment is er zelfs nog genoeg korting terug te vinden op de site. Onze doos model afzuigkappen bevatten een makkelijke aansluiting die het vet op een snelle manier af zal kunnen voeren, hierdoor is het voor elke horeca gelegenheid mogelijk om toch nog de lucht te filteren en om alles schoon te houden. Je kunt professionele afzuigkappen wel degelijk zien als een investering voor jouw bedrijf, door de doos model afzuigkappen zal het er voor iedereen beter op worden. Bestel vandaag nog hoogwaardige afzuigkappen voor een lage prijs bij Nedfan.nl!
 
 
Schuin model afzuigkappen
Als horecaondernemer zal je in Nederland te maken krijgen met diverse eisen en regeltjes die betrekking hebben op de luchtkwaliteit in het pand. Zo is het voor vrijwel iedere horecagelegenheid in Nederland verplicht om het pand te voorzien van goede horeca afzuigkappen. Dit zorgt ervoor dat jouw personeel veilig aan het werk kan gaan, en dat de klanten natuurlijk zonder problemen binnen kunnen zitten. Gelukkig ben je bij Nedfan.nl op het juiste adres voor alle soorten afzuigkappen, zo ook de meest professionele schuin model afzuigkappen!

Schuin model afzuigkappen voor iedere horecagelegenheid
Er zijn diverse voordelen die je zal ondervinden wanneer je vandaag nog schuin model afzuigkappen bestelt bij Nedfan.nl. Op de allereerste plaats zijn al onze horeca afzuigkappen van de meest geweldige kwaliteit, hierdoor voldoen ze aan elke regelgeving omtrent de luchtkwaliteit. Het tweede voordeel is dat de prijzen zeer laag zijn in verhouding tot andere winkels en aanbieders, om nog maar niet te spreken over de diverse aanbiedingen die soms van kracht zijn. Horeca schuin model afzuigkappen kunnen ideaal verwerkt worden in de keuken, dit zorgt er dan ook voor dat het helemaal geen afbreuk hoeft te doen aan de uitstraling van de keuken. Door de afzuigkappen in de hoeken van de keuken te plaatsen zal je veel minder hoeven te verbouwen, de slangen kunnen weg worden gewerkt in de muur. Dit zorgt er dan ook voor dat het geheel een nette en professionele uitstraling zal krijgen. Neem zeker eens een kijkje hier op de site als jij ook wilt zien wat voor soorten horeca schuin model afzuigkappen wij van Nedfan.nl je te bieden hebben!