Nedfan biedt u kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten tegen een scherpe prijs, waardoor u gegarandeerd profiteert van een zeer gunstige prijs- kwaliteitsverhouding.

Ideaal ventilatiesysteem met het kopen van een ventilator
Wil je voorkomen dat een ruimte klam aanvoelt, vochtig is, warm is en zonder frisse lucht zit? Dan is het van groot belang om een goed werkend ventilatiesysteem aan te schaffen voor je woning of bedrijfspand. Er zijn veel soorten ventilatiesystemen beschikbaar, afhankelijk van waar je het voor nodig hebt. Maar geen enkel systeem is compleet zonder een goedwerkende motor.

Een ventilator is een onmisbaar onderdeel van elk ventilatiesysteem. Ventilatoren kan je in allerlei vormen en maten aanschaffen. De motoren zijn zo heel breed inzetbaar, voor bijvoorbeeld de horeca of industrie. Maar ventilatoren kan je ook prima inzetten voor de ventilatie in huizen en kantoren.

Ventilator kopen
Als je een ventilator wilt kopen, is het van belang om eerst goed na te gaan wat voor type ventilatie nodig is voor de ruimte die je wilt ventileren. Ventilatie is namelijk heel belangrijk om warme, verontreinigde en vochtige lucht uit een ruimte te filteren. Daar staat tegenover dat frisse en schone lucht weer naar binnenkomt. Ventilatie is dan ook noodzakelijk voor kleine ruimtes, ruimtes met een laag plafond of ruimtes zonder open ramen.

Afhankelijk van de situatie, kan je een type ventilator uitkiezen. Denk hierbij aan motoren met diverse vermogens. De ene motor is sterker dan de ander en het is afhankelijk van de ruimte wat voor motor het beste past. Als je zelf geen behuizing hebt voor de motor of motoren, kan je hierbij een bijpassende ventilatorbox aanschaffen. Het voordeel hieraan is dat de motor al is gemonteerd in de behuizing.

Maatwerk voor ventilatoren
Het voordeel van het kopen van een ventilator, is dat je er alle kanten mee op kunt. Je kan zelf de behuizing bepalen en bepalen hoe je de motor inzet. Het is hierbij wel handig dat je enige voorkennis hebt van ventilatoren. Zo is het belangrijk dat de ventilator op zodanige manier geïnstalleerd wordt dat de juiste hoeveelheid stroom naar de motor wordt geleid.

Alle producten van Nedfan voldoen aan de wettelijk gestelde normen en bepalingen binnen de horecabranche en zijn van Europese komaf.

Afzuigbox zonder ventilator aanschaffen
Iets wat vaak over het hoofd wordt gezien bij het bouwen of verbouwen van een pand of een gedeelte van een gebouw, is het zorgen voor een goed ventilatiesysteem. Frisse en verse lucht is van groot belang. Niet alleen om de mensen in de ruimte te voorzien van schone lucht, maar ook omdat warmte en vocht schade en schimmels kunnen veroorzaken in een slecht geventileerde ruimte. Afzuiging is dan ook nodig om warme, verontreinigde en vochtige lucht af te voeren. Dit kan je voor elkaar krijgen met een ventilatiesysteem, maar ook met Afzuigbox zonder ventilator kopen.

Waarom Afzuigbox zonder ventilator kopen?
Een Afzuigbox zonder ventilator is een ongeïsoleerde box zonder een slakkenhuismotor ingebouwd. Dit maakt dat ze zeer weinig geluid maken, zonder kracht te verliezen. De aluminium boxen zijn ongeïsoleerd.

Er zijn veel soorten Afzuigboxen die je kunt kopen. Denk hierbij aan verschillende capaciteiten, verschillende manieren van omgang met de lucht en verschillende aansluitmanieren.

Maar waarom zou je een Afzuigbox zonder ventilator kopen en niet gewoon buisventilator bijvoorbeeld? Het grote voordeel van Afzuigbox zonder ventilator is dat ze zeer stil zijn in gebruik en op een breed vlak kunnen worden toegepast. Dit maakt Afzuigboxen ideaal om in te zetten in bijvoorbeeld horecakeukens, rookruimtes, algemene ruimtes, maar ook in woningen of industriële toepassingen.

Verschillende soorten Afzuigboxen
Geen enkel gebouw is hetzelfde en ook niet elke Afzuigbox zonder ventilator werkt voor iedereen even functioneel. Bij verschillende modellen moet je denken aan een enkelwandige box, een Afzuigbox zonder ventilator of een dubbelwandige Afzuigbox zonder ventilator.

Mochten alle standaardopties nog niet goed passen bij jouw bedrijf of pand, dan zijn er ook mogelijkheden om Afzuigbox zonder ventilator op maat te laten maken. Denk hierbij aan het kiezen van de ventilator, het materiaal en de afmeting van de Afzuigbox. Er zijn veel mogelijkheden.
 
 
Afzuigkap ventilatoren
Onze Afzuigkap ventilatoren zijn te gebruiken met vrijwel alle soorten afzuigkappen die je hier op de website bij Nedfan.nl kunt vinden. Door middel van een Afzuigkap ventilator kan je op de meest ideale en effectieve manier afkomen van vettige lucht. De Afzuigkap ventilatoren hebben als doel om de lucht in de ruimte te verplaatsen, dit zorgt er dus voor dat er een constante omloop is van de lucht. Je hoort ze vrijwel niet, dit maakt ze ideaal voor iedere soort horeca aangelegenheid. Dit geldt voor al onze motoren, ze zijn allemaal voorzien van een geluidsstille werking. Het regelen van de zuigkracht kan zonder enige moeite gedaan worden, dit maakt het mogelijk om de luchtzuiverheid goed te verschonen.

Waarom zou je kiezen voor Afzuigkap ventilatoren?
Goed, waarom zou je dan kiezen voor Afzuigkap ventilatoren? Door middel van onze motoren kan je ervoor zorgen dat de kwaliteit van de lucht in het restaurant een aanzienlijk deel schoner zal zijn. Schone lucht is goed voor iedereen, voor zowel je werknemers als voor de gasten. Tevens is een goede Afzuigsysteem een vereist voor iedere horecazaak die een eigen keuken heeft. Al de producten die je hier op de site ziet voldoen aan de Europese regelgeving omtrent luchtkwaliteit. Hierdoor weet je zeker dat ook jouw zaak voorzien zal zijn van de beste kwaliteit producten. De producten die je op deze pagina kunt zien zijn te combineren met onze afzuigkappen, dit maakt het dan ook een uitstekende combinatie. Als je vragen hebt over een bepaalde Afzuigkap ventilator dan kan je altijd een vraag stellen aan onze klantenservice om meer duidelijkheid te krijgen. Nedfan.nl is werkelijk waar dé koning op het gebied van Afzuigsystemen, afzuigkappen en Afzuigkap ventilatoren!
 
 
De aanschaf van een geurkast
Het hebben van een goedwerkend ventilatiesysteem is cruciaal voor elk huishouden of gebouw. Ventilatie is namelijk belangrijk omdat je hiermee de ruimte voorziet van schone en frisse lucht terwijl warme en vochtige lucht wordt weggezogen. Er zijn echter ruimtes die om nog een betere ventilatie vragen, namelijk keukens in de horeca.

Geurkast kopen voor je horecakeuken
In horecakeukens is het constant druk en is de lucht over het algemeen niet heel schoon, vochtig en warm. Zo’n situatie vraagt niet alleen om een goed ventilatiesysteem, maar ook om geurkasten. Een geurkast is een kastje dat wordt geplaatst tussen of aan het eind van de luchtkanalen van een ventilatiesysteem.

Ze horen eigenlijk standaard thuis in het afzuigsysteem van elke horecakeuken. Aan een kant van de geurkast wordt de verontreinigde lucht aangezogen. Aan de andere kant van de kast wordt de lucht gefilterd, hier worden de vieze geur en vetdampen uitgeblazen. Met zo’n geurkast voorkom je vieze geurtjes en vetresten in de omgeving. Zonder geurkast blijven vette dampen en sterke geuren hangen in de keuken, waarna ze binnen no-time verplaatsen naar de overige ruimtes. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je verdere horecapersoneel of zelfs je gasten in een vieze ruimte zitten.

Verschillende geurfilters
Natuurlijk is er meer dan 1 type filter beschikbaar. Elk type filter heeft een andere werking. Zo zijn er koolstofpatroongeurfilters waarbij de negatieve geurionen worden geneutraliseerd, wat voor schone en geurvrije lucht zorgt. Of een doosfilter die stof en vetdeeltjes opvangt. Ook veelgebruikt is de zakkenfilter. Deze werkt hetzelfde als de doosfilter maar kan stof en vetdeeltjes beter absorberen. Dit maakt een zakkenfilter krachtiger dan een doosfilter.

Het installeren van een geurkast heeft wel invloed op het rendement van de ventilator. Je kan dus niet zomaar elke geurkast installeren op elk systeem. Het is belangrijk om eerst goed na te gaan of de twee wel compatibel met elkaar zijn.
 
 
Nicotra ventilatoren
De Nicotra ventilatoren kunnen gebruikt worden met vrijwel alle soorten fornuizen die er te verkrijgen zijn bij Nedfan.nl hier op de site. Door middel van een afzuigkap motor zal je altijd af kunnen komen van die vervuilde vette lucht in het pand. De ventilatoren zorgen er namelijk voor dat de lucht in de ruimte op een vrije manier verplaatst kan worden, dit zorgt er dus voor dat de lucht altijd in beweging zal zijn. De Nicotra ventilatoren zijn niet te horen, dit zorgt ervoor dat ze ideaal zijn voor elke soort horeca aangelegenheid. Dit is tevens zo voor alle soorten motoren hier op de site, deze werken aan de hand van een geluidsstille werking. Het regelen van de zuigkracht is dan ook mogelijk zonder dat er herrie ontstaat, dit zorgt voor een effectieve manier voor de aanpassingen van de luchtzuiverheid. De Nicotra ventilatoren zijn de beste kwaliteit motoren die je maar kunt kiezen voor de afzuiging. Het is een merk wat al voor een langere tijd meegaat en wat altijd weer kwaliteit weet te leveren. Dit is natuurlijk de reden dat wij van Nedfan.nl het aanbieden, bij ons krijg je alleen de beste en meest professionele producten voor in de horeca.

De Nicotra ventilatoren van Nedfan.nl
Wat zijn de redenen dat je zou moeten kiezen voor de Nicotra ventilatoren? Dankzij onze motoren kan je ervoor zorgen dat de kwaliteit van de lucht voortaan van de meest schone kwaliteit kan zijn. Schone lucht is voor iedereen in het pand een ontzettend groot voordeel, niet alleen voor je gasten maar ook voor je personeel. Daarnaast is een goede afzuiginstallatie voor elke keuken in de horeca een verplichting. Al de producten die je hier op de site kan kopen zullen volgens de eisen van de Europese regelgeving gefabriceerd zijn. Door dit gegeven heb je altijd zekerheid over de producten die je laat plaatsen. De producten die je op deze pagina ziet kunnen met alle soorten keukenapparatuur gebruikt worden, op die manier ben je in een keer klaar. Mocht je nog vragen hebben over een bepaalde Nicotra motor dan staan onze mensen voor je klaar om je van antwoord te voorzien. Nedfan.nl is al jaren de beste op het gebied van Nicotra ventilatoren!
 
 
Torin sifan ventilatoren
De Torin sifan ventilatoren kunnen gebruikt worden met vrijwel alle soorten fornuizen die er te verkrijgen zijn bij Nedfan.nl hier op de site. Door middel van een afzuig-motor zal je altijd af kunnen komen van die vervuilde vette lucht in het pand. De ventilatoren zorgen er namelijk voor dat de lucht in de ruimte op een vrije manier verplaatst kan worden, dit zorgt er dus voor dat de lucht altijd in beweging zal zijn. De Torin sifan ventilatoren zijn niet te horen, dit zorgt ervoor dat ze ideaal zijn voor elke soort horeca aangelegenheid. Dit is tevens zo voor alle soorten motoren hier op de site, deze werken aan de hand van een geluidsstille werking. Het regelen van de zuigkracht is dan ook mogelijk zonder dat er herrie ontstaat, dit zorgt voor een effectieve manier voor de aanpassingen van de luchtzuiverheid. De Torin sifan ventilatoren zijn de beste kwaliteit motoren die je maar kunt kiezen voor de afzuiging. Het is een merk wat al voor een langere tijd meegaat en wat altijd weer kwaliteit weet te leveren. Dit is natuurlijk de reden dat wij van Nedfan.nl het aanbieden, bij ons krijg je alleen de beste en meest professionele producten voor in de horeca.

De Torin sifan ventilatoren van Nedfan.nl
Wat zijn de redenen dat je zou moeten kiezen voor de Torin sifan ventilatoren? Dankzij onze motoren kan je ervoor zorgen dat de kwaliteit van de lucht voortaan van de meest schone kwaliteit kan zijn. Schone lucht is voor iedereen in het pand een ontzettend groot voordeel, niet alleen voor je gasten maar ook voor je personeel. Daarnaast is een goede afzuiginstallatie voor elke keuken in de horeca een verplichting. Al de producten die je hier op de site kan kopen zullen volgens de eisen van de Europese regelgeving gefabriceerd zijn. Door dit gegeven heb je altijd zekerheid over de producten die je laat plaatsen. De producten die je op deze pagina ziet kunnen met alle soorten keukenapparatuur gebruikt worden, op die manier ben je in een keer klaar. Mocht je nog vragen hebben over een bepaalde Torin motor dan staan onze mensen voor je klaar om je van antwoord te voorzien. Nedfan.nl is al jaren de beste op het gebied van Torin sifan ventilatoren!