Nedfan biedt u kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten tegen een scherpe prijs, waardoor u gegarandeerd profiteert van een zeer gunstige prijs- kwaliteitsverhouding.

Traforegelaars
De 5 standen traforegelaars regelen de rotatiesnelheid van monofasige, voltage-aanstuurbare motoren door de uitgangsspanning te variëren. Ze zijn uitgerust met autotransformator(en) en regelen de snelheid handmatig in vijf stappen. Ze beschikken over TK bewaking voor thermische motorbeveiliging (5 standen traforegelaars met thermische beveiliging), droge contactingang voor starten / stoppen op afstand en een 230 VAC alarmuitgang. De technologie biedt een gereguleerde uitgangsspanning met een perfecte sinusoïdale vorm. De 5 standen traforegelaars tot 7.5 ampère 230 volt zijn verkrijgbaar in een plastic behuizing, terwijl de modellen boven 7.5 ampère 230 volt verkrijgbaar zijn in een metalen behuizing.

5 standen traforegelaars voor ventilatoren
Breed voedingsspanningsbereik 2.5 ampère — 20.0 ampère, 5-staps draaischakelaar voor handbediening met uit-positie, ingang – TK bewaking voor thermische motorbeveiliging, de regelaar start automatisch terug op na een stroom onderbreking, alarm output, LED-indicaties, ingang voor externe aan / uit-schakelaar, ventilator standenregeling van regelbare motoren in ventilatiesystemen, uitsluitend voor binnen gebruik.

Alle producten van Nedfan voldoen aan de wettelijk gestelde normen en bepalingen binnen de horecabranche en zijn van Europese komaf.