Nedfan is uw leverancier/groothandel/fabrikant voor alles op het gebied van grootkeuken techniek.
 
Sinds kort verkopen we niet alleen aan de zakelijke markt, maar bieden wij deze mogelijkheid ook voor particuliere kopers. Natuurlijk hanteren wij niet dezelfde kortingen, maar bij ons bent u verzekerd van zeer goede kwaliteit producten tegen zeer concurrerende prijzen. Omdat u rechtstreeks bij de fabrikant inkoopt profiteert u maximaal.

Voor zakelijke klanten gelden de tarieven die wij hanteren in onze prijslijst. Bent u een zakelijke afnemer en bent u nog niet op de hoogte van onze bestaan. En wilt u ook profiteren van de vele kortingen die anderen al voor u zijn. Neem dan gelijk contact met ons op.
 
Omdat wij goede afspraken hebben met onze producenten en omdat wij al onze producten grootschalig inkopen. Kunnen wij zeer goede kwaliteit producten tegen zeer concurrerende prijzen leveren. De meeste producten kunnen wij rechtstreeks uit voorraad leveren. Wilt u weten of uw nieuwe product op voorraad is? Neem dan gelijk contact met ons op.
 
Nedfan levert o.a. horeca afzuigboxen (afzuigmotor in box), horeca afzuigmotoren (ventilatoren), horeca afzuigkappen in vele soorten en maten met TL verlichting, met vetkraan of een vetlade, Led spots, platgedrukte randen en dubbel gezetten randen. Sinds kort leveren wij ook plug and play horeca afzuigkappen, ruime keuze aan horeca geurfilterkasten leverbaar in compacte uitvoering met motor en zonder motor keuze uit aluminium of staal, uitvoeringen 230 volt en 400 volt voor verkoopwagens/snackwagens, restaurants voldoen aan de geldende normen en nog veel meer zoals, koolstoffilterkasten, filterkasten, buisventilatoren, kanaalventilatoren, rvs werktafels, rvs spoeltafels, rvs vetafscheiders, rvs schuifdeurkasten en toebehoren hiervoor zoals; filters, regelaars, buizen en hulpstukken etc.
 
Onze standaard assortiment bestaat uit 3500 producten en deze worden regelmatig uitgebreid met goede kwaliteit producten.
Bij Nedfan bent u verzekerd van zeer goede kwaliteit producten tegen een zeer concurrerende prijs.

 
Niet ons gehele assortiment is te vinden op onze webshop. Staat uw gewenste product er niet tussen neem dan contact met ons op dit kan via de e-mail, maar ook telefonisch. Wij helpen u graag verder.
 
Voor direct contact met onze klantenservice: +31(0)13 260 00 06