Bankoverschrijving
Vindt je het fijn om eerst je bestelling te plaatsen en daarna pas te betalen? Dat kan! Vink bij de bestelling aan dat je per bankoverschrijving betaalt. Vervolgens ontvang je een email met onze betaalgegevens. Hiermee kan je het aankoopbedrag overmaken. Let op: Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling hebben ontvangen

EPS
EPS (Electronic Payment Standard) is een debitcard betaalmethode die gezien kan worden als een iDeal variant van Oostenrijk. De betaalmethode kent zijn oorsprong in 2001 en heeft een bereik van 2,5 miljoen Oostenrijkse bankpas/rekeninghouder.

Mit eps Online-Überweisung zahlen Sie einfach, schnell und sicher im Online-Banking Ihrer Bank. Im nächsten Schritt werden Sie direkt zum Online-Banking Ihrer Bank weitergeleitet, wo Sie die Zahlung durch Eingabe von PIN und TAN freigeben.

Giropay
Giropay is de Duitse versie van het Nederlandse iDEAL. Giropay is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking en is speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen ontworpen. Giropay is een veel gebruikte online betalingsmethode in Duitsland en kent zo’n 17 miljoen gebruikers.. Bent u een (mede) op de Duitse markt georiënteerde webwinkelier, dan komt GiroPay u dus zeer zeker goed van pas.

Mit giropay zahlen Sie einfach, schnell und sicher im Online-Banking Ihrer teilnehmenden Bank oder Sparkasse. Sie werden direkt zum Online-Banking Ihrer Bank weitergeleitet, wo Sie die Überweisung durch Eingabe von PIN und TAN freigeben.

ING Home’Pay
ING Home’Pay is een online betaalmethode van de ING Bank in België. De consument kan via deze betaaloptie online aankopen afrekenen via de beveiligde verbinding van Home’Bank. Zodra de consument in zijn/haar bankier omgeving zit kan de betaling worden gevalideerd met de betaalkaart en de ING kaartlezer. Wanneer u actief bent op de Belgische markt is deze betaaloptie een uitstekende aanvulling op Bancontact.

iDeal
iDEAL is de meest bekende en meest gebruikt betaalmethode voor webwinkels in Nederland. Het grote voordeel van een iDEAL betaling is dat deze gegarandeerd is. Het is voor de consument niet mogelijk het geld te storneren(terugboeken).

Bancontact/Mister Cash
Online betalen met Bancontact/Mister Cash is veilig en snel, zowel voor u als voor uw klanten. Bancontact/MisterCash is de betaalmethoden wanneer u actief bent op de Belgische markt. Het is net als iDEAL een snelle en gegarandeerde betaalmogelijkheid.

PayPal
PayPal is van origine een betaalwijze ontwikkeld voor Ebay. Inmiddels is het een van de meest geaccepteerde betaalopties wereldwijd. Consumenten kunnen met PayPal eenvoudig betalen door middel van hun e-mailadres en wachtwoord. De bedragen kunnen worden betaald door middel van een automatische afschrijving of een gekoppelde creditcard. Het is ook mogelijk om het PayPal account op te waarderen zodat en een PayPal saldo aanwezig is. Exclusief uw kosten aan PayPal.

SOFORT Banking
SOFORT Banking is een van origine Duitse betaalmethode. Uw klanten komen op een universele betaalpagina van Sofort die achter de schermen met veel Europese banken gekoppeld kan worden. Het grote voordeel van deze betaalmethode is dat u eenvoudig betalingen kunt accepteren uit veel Europese landen.